Saltar al contenido

la cooperativa

La cooperativa Agrària la Baixa Tordera conserva l'essència que la va crear l'any 1911: actuar com a motor de l'agricultura i la ramaderia i amb l'esperit que els socis puguin continuar donant vida al territori i al país.

la nostre història

des de 1911

AL SERVEI DE LA PAGESIA I RAMADERIA DEL TERRITORI

El Sindicat de Pagesos, nom amb què es coneix i s’ha conegut al llarg dels anys el que avui és la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera, ha patit una constant evolució, fruit de les necessitats de Tordera com a poble tradicionalment pagès i ramader. 

La primera cooperativa de pagesos en el territori es va fundar el 1911 amb l’objectiu de crera un organisme que defensés els seus interessos i coordinés els pagesos, tot intentant buscar solucions als problemes econòmics i d’organització que els afectaven . A partir de 1932 i fins abans de la Guerra Civil Espanyola va dir-se’n Sindicat Círcol Agrícola. Durant l’època del franquisme i fins 1977 va ser anomenada “La Hermandad Sindical de Labradores y Ganadores”.

L’Any 1945 es va comprar aquest edifici, l’antiga serralleria d’Agustí Navinès. Ja en democràcia es va anomenar Cambra Agrària Local Fins el 1994, any en què pel llei es van dissoldre les cambres agràries. Aleshores, la pagesia de Tordera i a Fogars de la Selva va constituir l’actual Cooperativa Agrària la Baixa Tordera.

QUE T'OFERIM

Valor

La Cooperativa és un referent per a la pagesia i per a les persones en contacte amb el món rural. Oferim assessorament i tota mena d’articles de ramaderia, horta i jardineria. 

Per altre costat, a l’agrobotiga hi trobareu productes alimentaris procedents de de Tordera , de la comarca del Maresme i de diferents cooperatives catalanes tals com verdura, fruita, ous, carn, embotits, mel, fruits secs, flors…

AGRÀRIA LA BAIXA TORDERA 

Botiga

Camí Ral, 23 – 08490 Tordera (Bcn)

Horari

Dilluns – divendres: de 8:00 a 13:00

i de 15:00 a 19:00

Dissabte: de 8:00 a 13:00

Diumenge: de 9:00 a 14:00

Contacte

agraria@cooperativaagrariatordera.cat

agraria@cooptordera.cat

93 764 00 43