Saltar al contenido

PRODUCTES
DE PROXIMITAT

AGRÀRIA LA BAIXA TORDERA

productes DE PROXIMITAT

AGRÀRIA LA BAIXA TORDERA – CAMÍ RAL, 13

COOP

UN model MÉS JUST I SOSTENIBLE

A l’agrobotiga hi trobareu productes alimentaris procedents de productors locals i cooperatives de la zona, apostant per la venda de proximitat en circuit curt. Però que és exactament el circuit curt? En les següents línies ens proposem respondre aquesta pregunta i mostrar-vos alguns dels beneficis que pot tenir per vosaltres i pel planeta.


A l’agrobotiga hi trobareu productes alimentaris procedents de productors locals i cooperatives de la zona, apostant per la venda de proximitat en circuit curt.

 Però que és exactament el circuit curt? En les següents línies ens proposem respondre aquesta pregunta i mostrar-vos alguns dels beneficis que pot tenir per vosaltres i pel planeta.

01

circuit curt

A la Cooperativa  apostem per la venda de Proximitat en Circuit Curt, la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia que es fa en favor del consumidor final, mitjançant la intervenció d’una sola persona intermediària, per part dels productors o agrupacions de productors agraris. Garantint així l’origen dels productes tot oferint un preu just.

02

BENEFICIs

Comprant productes de proximitat contribueixes a un consum de forma responsable, tenint en compte els valors mediambientals, ètics i soials amb què estan fets els prodcutes

La venda de proximitat està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013

AGRÀRIA LA BAIXA TORDERA 

Botiga

Camí Ral, 23 – 08490 Tordera (Bcn)

Horari

Dilluns – divendres: de 8:00 a 13:00

i de 15:00 a 19:00

Dissabte: de 8:00 a 13:00

Diumenge: de 9:00 a 14:00

Contacte

agraria@cooperativaagrariatordera.cat

agraria@cooptordera.cat

93 764 00 43